Protestantse gemeente De Rank - Nieuwegein-Zuid

Collecte en corona

Voorlopig is er tijdens de vieringen nog geen inzameling van gaven. Voorlopig gaat nog niet iedereen naar de kerk. Maar misschien wilt u toch uw gaven geven. Dat kan! Wij vragen u dat te doen via onderstaand rekeningnummer.

  • IBAN-nr.: NL86 INGB 0005 2680 94
  • t.n.v. Kerkelijk Centrum de Rank Kollekte Rekening
  • graag met vermelding van datum en collectedoel.

Indien er geen doel vermeld wordt, dan zal dit evenredig verdeeld worden.

Zondag 25 oktober zamelen we weer mannenkleding in voor de gevangenen. Er is grote behoefte aan (sport-)schoenen, trainingspakken, ondergoed (liefst nieuw), sokken, t-shirts, overhemden, truien, jogging- en spijkerbroeken. Kostuums worden niet gedragen. Camouflage-/legerkleding en kleding met bedrijfslogo's is niet toegestaan in de PI. De ingezamelde kleding is vooral bedoeld voor gevangenen die alleen de kleding hebben die ze dragen als ze de gevangenis binnen komen.

Hebt u goede, nog draagbare en schone mannenkleding in de kast hangen, dan kunt u deze op zondag 25 oktober tussen 11 en 12 uur afgeven bij de Dorpskerk in Jutphaas. Graag de kleding aanleveren in vuilniszakken of in tassen. Wij zullen er voor zorgen dat de kleding in de gevangenis komt. Natuurlijk kan er ook contact gezocht worden met de diaken van de Rank. Ida Vissers 030 6060155/ 0644618081

Namens de gevangenen alvast bedankt voor uw medewerking aan deze actie.

Lieve groet, Arjen Plantinga Protestantse gemeente Nieuwegein noord en Ida Vissers diaconie de Rank.

Adres

PKN-gemeente Nieuwegein-Zuid

Kerkelijk centrum:
Lupinestraat 11
3434 HA Nieuwegein
Tel.: 030 - 606 42 88
KvK nummer 76428702

Mail naar de kerkenraad

de zon op de toren van de Rank
Vind ons op Facebook
Wijdekerk.PNG