Protestantse gemeente De Rank - Nieuwegein-Zuid

Kerstpakket

Begin december is er weer  kerstpakkettenaktie voor mensen met een smalle beurs. We werken hiervoor samen met 8 andere kerken en maatschappelijke organisaties en de gemeente Nieuwegein.

Donaties

Ook dit jaar geen winkel met boodschappen. We hebben in de evaluatie besproken dat de tassen heel goed lagen bij zowel chauffeurs als ontvangers. In plaats van boodschappen inleveren, willen we u vragen om een donatie op collecterekening van de Rank (NL86 INGB 0005 2680 94 tnv Kerkelijk centrum de Rank Kollekterekening) onder vermelding van kerstpakkettenactie. Wilt u dit ruim voor 30 november doen?

Met dit verzamelde geld uit alle kerken kopen we artikelen in, zoals een kerststol, roomboter, waxinelichtjes, chocolaatjes, mandarijnen, een stuk kaas en bij voldoende inkomsten hopen we wederom een pasje met geld erbij te kunnen doen van de Jumbo. We proberen ook in de gezinnen met baby’s, een pak luiers en een knuffel toe te voegen. Dit alles gaat in een roodkleurige herbruikbare tas.

Adressen

Kent u iemand die een kersttas kan gebruiken, geeft u dit dan door aan Margareth Sanderse. Adressen heel graag inleveren voor 30 november!

Inpakken

Donderdag 9 december hebben we beperkt een aantal mensen nodig om de boodschappen in de tassen te doen. Hoeveel mensen weten we nog niet precies Met veilige looproutes ed, zodat we coronaproof kunnen werken. Denkt u dat u wilt helpen die dag, geef het dan alvast door Margareth Sanderse.

De tijd is nog niet definitief, eea is afhankelijk wanneer de boodschappen gebracht worden, we hopen in de ochtend. Alles gebeurt weer vanuit de Rank

Chauffeurs

Tot slot hebben we zeker weer chauffeurs nodig om de tassen te bezorgen, soms zal er een doos tussen zitten voor een groter gezin (de dozen zijn niet zwaar). De tassen kunnen opgehaald worden op vrijdag 10 december tussen 14.00 uur en 19.30 uur in de Rank. Bezorgen mag ook op de dagen daarna tot uiterlijk 19 december.

Aanmelden hiervoor kunt u voor 30 november bij Margareth, graag ook een tijdsvoorkeur doorgeven, wellicht moeten we weer met tijdssloten gaan werken.

Kort gezegd het kerstpakketten ABC

A(anmelden en Adressen doorgeven)

B(ijdrage storten)

C(hauffeur zijn)

Adres

PKN-gemeente Nieuwegein-Zuid

Kerkelijk centrum:
Lupinestraat 11
3434 HA Nieuwegein
KvK nummer 76428702

Mail naar de kerkenraad

de zon op de toren van de Rank
Vind ons op Facebook
Wijdekerk.PNG