Protestantse gemeente De Rank - Nieuwegein-Zuid

Meeleven

Voor een gesprek kunt u altijd contact opnemen met één van de mensen van het pastoraal team of uw predikant. Ook bij ziekte, problemen of vragen kunt u ons bellen. Omdat het ziekenhuis geen gegevens aan ons doorgeeft, horen we het graag als een gemeentelid is opgenomen.

Lees meer...

Bij een verhuizing buiten de grenzen van De Rank wordt u automatisch uitgeschreven uit De Rank en ingeschreven bij een kerkelijke gemeente waar u komt te wonen. Dat gebeurt buiten uw wil om. Maar wat als u lid van De Rank wilt blijven? Kan dat?

Lees meer...

Engeltje

Van Advent tot en met Kerst zijn er in onze Rankgemeente engelen op pad geweest. Na een oproep meldden zich tien engelen en o, wonder waren er ook tien ‘ontvangers’. Het resulteerde in een bijzondere manier van aandacht voor elkaar. Ontvangers waren verrast? Hè? Waarom ik? Iemand voelde zich vereerd en gezien. ‘Verrassend dat iemand mij heeft uitgekozen. Lief ook, want men weet best dat ik met wat strubbelingen worstelde.’

Lees meer...

Iedere zondag staat er een bos bloemen voor de preekstoel, soms ook twee. Die bos gaat als groet vanuit de gemeente naar iemand die dat nodig heeft en wordt gebracht door een vrijwilliger.

Lees meer...

Adres

PKN-gemeente Nieuwegein-Zuid

Kerkelijk centrum:
Lupinestraat 11
3434 HA Nieuwegein
KvK nummer 76428702

Mail naar de kerkenraad

de zon op de toren van de Rank
Vind ons op Facebook
Wijdekerk.PNG