Protestantse gemeente De Rank - Nieuwegein-Zuid

Elly en Rikkert

Zaterdagavond 17 november 2018 in de Rank

Veel mensen kennen Elly en Rikkert Zuiderveld van hun kinderliedjes en de concerten die ze voor kinderen spelen. Zo wordt wel eens uit het oog verloren dat zij daarnaast ook al hun leven lang liedjes maken en optreden voor de 'grote mensen'. Tijdens deze concerten (geschikt vanaf ca. 12 jaar) spelen Elly en Rikkert een keuze uit hun liedjes van de afgelopen 45 jaar.

Van hun eerste beginjaren tot nu toe, waaronder hun beste liedjes, zoals die van hun laatste cd's: Rikkerts Solo en Elly's Circusprinses. Van vrolijk en uitbundig tot verstild poëtisch, luisterliedjes met een boodschap en cabareteske intermezzo's: momenten om te overdenken en pittige maatschappijkritiek. Iedereen die zo'n avond meemaakt is na afloop enthousiast, ontroerd of uitgedaagd.

Gelukkig ontdekt nu ook de generatie jonge mensen die met hun kinderliedjes is opgegroeid, de inhoud van hun repertoire voor de volwassenen.

Zij zingen tekstueel hoogstaande liedjes, maar ook muzikaal valt er een hoop te genieten, mede dank zij twee klasse-muzikanten: Jan Borger op keyboards en accordeon, en Dick Le Mair op percussie-instrumenten.

Kaartverkoop

De opbrengst van deze avond is geheel bestemd voor Kerk in Actie, met als aandachtstitel Versterk de kerk in het Midden-Oosten.

Kaarten € 5,- per stuk zijn per mail of via internet te bestellen.

Agenda

18 nov 09:30 uur
Catechese zondag
19 nov 14:00 uur
Parkinson Cafe
19 nov 20:00 uur
Scholingsavond hulpverleners
20 nov 19:00 uur
Stiltecirkel
21 nov 20:00 uur
Moderamen
22 nov 19:30 uur
Alzheimer Cafe

Vervoer

Wilt u opgehaald worden voor een kerkdienst of voor een activiteit? Neem dan contact op met

Meindert van Steeg
tel.: 06-15214670

Adres

PKN-gemeente Nieuwegein-Zuid

Kerkelijk centrum:
Lupinestraat 11
3434 HA Nieuwegein
Tel.: 030 - 606 42 88

Mail naar de kerkenraad

de zon op de toren van de Rank
Vind ons op Facebook
Wijdekerk.PNG